VLAM en vis
VLAM EN VIS
Begin december '21 deden we een bevraging bij de Libelle Lekker/Femmes-lezers over koken, recepten, vis en de VLAM-campagne rond vis.
Er waren 2750 deelnemers, waarvan 23% mannen
- de lezers koken regelmatig en gebruiken daarbij regelmatig recepten
- inspiratie voor recepten halen de lezers uit kookboeken, via zoekfuncties op internet, tijdschriften en Libelle Lekker!
- Wat is belangrijk voor een goed recept : ingredienten, bereidingstijd en eenvoudig te maken/snel klaar (zeker voor vrouwen)
- 2 op 3 eet minstens wekelijks vis
- ¾ van de lezers zoekt minstens 1 keer per maand een recept op.
- waar halen ze hun ideeën voor recepten: kookboeken, zoekmachine internet en recepten uit tijdschriften.
-
bij de keuze van de vissoort die onze lezers bereiden is uiteraard hun eigen smaakvoorkeur of die van de gezinsleden de leidende factor. Maar onze lezers houden ook rekening met het seizoen waarin de vis het geconsumeerd wordt, maw duurzaamheid speelt een belangrijke keuze bij de keuze van de vissoort.
Meer weten? Contacteer Katrien
Facts & Figures
23%
2 op 3